Activitate

Instalatii termice si sanitare


PROMOTIE 2015!!!


In 2002, SC EL MONT SRL a incheiat cu GOLAN PLASTIC PRODUCTS un contract de reprezentanta si exclusivitate pentru Romania in domeniul comercializarii conductelor de tip Pex si a fitingurilor aferente. Un an mai tirziu a aparut SC EL-MONT GRUP SRL, divizie a SC EL MONT SRL, firma specializata in domeniul instalatiilor sanitare si termice, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/13335/2003. Sediul administrativ este in Bucuresti, str. Aromei, nr. 82.

In vara anului 2003, SC EL MONT SRL a furnizat peste 10.000 metri liniari de teava PEXGOL, cu diametre cuprinse intre 32 mm si 160 mm, pentru inlocuirea totala a retelelor de incalzire si apa calda din cartierul COPOU , orasul Iasi.

Din anul 2005 EL-MONT comercializeaza si monteaza sisteme de incalzire in pardoseala clasice si sisteme de incalzire in pardoseala special ptr parchet de orice tip.

In anul 2010 EL-MONT realizeaza unul din cele mai mari proiecte din tara in colaborare cu Primaria Municipiului Turda in ceea ce priveste implementarea sistemelor ecologice prin montarea de Pompe de Caldura Geotermale sol-apa avind o capacitate totala de 400 de kw cu 49 de puturi forate la 120m adincime si a 140 de panouri solare plane WOLF pentru A.C.M.,aport la incalzire si regenerarea solulului.

In luna ianuarie 2010 SC EL-MONT aincheiat un contract de parteneriat cu firma WOLF GMBH-MAINBURG din Germania in ceea ce priveste distributia in Romania a sistemelor solare, sisteme fotovoltaice, centrale termice pe gaz si combustibil solid, sisteme de cogenerare, pompe de caldura, toate avind cele mai inalte standarde germane indeplinite.

SC EL-MONT mai are un punct de lucru in Iasi, Str Lascar Catragi nr.25, unde exista o echipa de vinzari si una de executie.

In partea de vest a Romaniei SC EL-MONT GRUP SRL este prezenta prin intermediul firmei SC ULTRACONS SRL  Timisoara, cu care a incheiat un contract zonal de colaborare.

Pentru zona de sud-est a tarii colaboram cu SC SCANROM SOLUTIONS din Constanta.

Suntem convinsi ca numarul colaboratorilor din toata tara va creste de la an la an, datorita calitatii si fiabilitatii produselor noastre.

Pe partea de lucrari termice s-au executat urmatoarele lucrari:

- Inlocuirea instalatiei termice secundare a cartierului Copou din Iasi in lungime totala de 10, KM cu PEX-GOL avind diameter cuprinse intre Ǿ16 si Ǿ 160.

- Realizarea instalatiei termice ,sanitare si de ventilatie a hotelului Tomesti cu 45 de camere.

- Montajul Pompelor de Caldura si a Sistemelor de panouri solare la numerosi clienti casnici.

- Montajul si punerea in functiune a instalatiilor de incalzire in pardoseala Dangulv pentru zeci de clienti rezidentiali si industriali.

- Inlocuirea sistemelor clasice de incalzire cu pompe de caldura-sol-apa si panouri solare pentru preparare apa calda si aport la incalzire la Primaria Turda (in curs de executie).